Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

maandag 16 mei 2011

Nieuwtje

Perhaps you have read it, I have been asked to join the DT of http://christmaschallenges.blogspot.com/. What a surprise. You will understand I said yes.

There will be a challenge every fortnight. We start on may 25th. I hope you will have a look and give it a try.Misschien hebben jullie het al ergens gelezen, maar ze hebben mij gevraagd om lid te worden van http://christmaschallenges.blogspot.com/. Wat een verrassing. Jullie begrijpen dat ik daar ja op heb gezegd.

Eens in de veertien dagen plaatsen plaatsen we een challenge. Ik zou het leuk vinden als jullie daar ook komen kijken en meedoen. We starten op 25 mei.

Groetjes, Linda

4 opmerkingen:

Carol zei

Looking forward to working with you and the other girls Linda. Carol x

Christel zei

Hé wat leuk, gefeliciteerd! Weet niet of ik mee ga doen maar ben in ieder geval benieuwd naar jou creaties!

Groetjes Christel

Nicole zei

Hoi Linda, leuk dat je meedoet in het team van CCWS. Ik kijk er naar uit om je beter te leren kennen. Samen gaan we er een succes van maken, toch?!

Groetjes uit Noorwegen!

Janneke zei

Gefeliciteerd Linda ... En welkom ;o)

Janneke Xo