Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

zaterdag 14 mei 2011

mijn hartsvriendin

Back to the cute cards. My youngest daughter wanted to give a card to here BBF. If I wanted to make one, no problem :). So I made this easel-card.

Photobucket

Photobucket
Copics used: E000,E00,E11,R81,R83,R85,YG00,YG03,YR24,YR23,Y21,YR30

With this card I will join the paper-piecing challenge from All that scraps. So I gave here a green chequered skirt.

Photobucket
Nu weer een cute card. Mijn jongste dochter wilde een kaart geven aan haar hartsvriendin. Of ik die dan wilde maken, geen probleem :). Ik maakte er een easel-kaart van.

Met deze kaart heb ik ook meegedaan aan de woensdag-challenge van All that scraps. Daarvoor heb ik haar een groene geruite rok gegeven.

Groetjes, Linda

4 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

hallo Linda,

Wat een leuke blog heb je kwam je tegen omdat ik zag dat je het DT schap binnen had gesleept bij christmas challenges. Van harte gefeliciteerd!!

groetjes Annemarie en Merit

Claire zei

Hi Linda, what a gorgeous card, your colouring is beautiful. It's great to be on the DT at Christmas Challenges with you
Claire xx

Anoniem zei

Love it Linda! Love your style!

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een super leuk en prachtig kaartje! Ben gelijk volger van je blog geworden.
Groetjes van Jacqueline