Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

woensdag 4 mei 2011

Kerstsfeer in mei

On the blog Christmas challenges (with sketches) they made a DT-call. To join the call, I rotated the sketch and made a card in traditional christmas-colors.

The Penny Black stamp is colored with copics (I colored the tree and the hedgehog in stripes to accentuate the spikes en needles); C1,C3, R35,R37,R39, E44,E47,E49, E000,E00,E11, YG61,YG63 &YG67.

To compleet the christmas-appearance I used poisettias instead of "normal" flowers and gave the stars glossy accents.

Photobucket

Op het blog Christmas challenge (with sketches) hebben ze een DT-call. Om gehoor te geven aan de oproep heb ik de sketch gedraaid en een kaart gemaakt in traditionele kerstkleuren.

De stempel van Penny Black heb ik gekleurd met copics (de boom en de egel zijn gekleurd met streepjes om de steeksels en naalden te benadrukken); C1,C3, R35,R37,R39, E44,E47,E49,E000, E00,E11, YG61,YG63 &YG67.

Voor het kerst-uiterlijk heb ik kerststerren gebruikt in plaats van gewone bloemen en de sterren wat glossy accents gegeven.

Groetjes, Linda

5 opmerkingen:

Janneke zei

Wat een leuke kaart Linda ;o) Dat afdrukje is helemaal cute hé
Leuk dat je mee hebt gedaan aan de DT Call ..

Janneke XO

Nicole zei

Wat een snoepie van een kaart. Leuk dat je een gokje waagt!!

Marion E. zei

Wat een leuke en schattige kaart heb je gemaakt Linda! Super hoor! Veel succes met de DT Call.
Lieve groetjes
Marion

Anoniem zei

so cute Linda! love your creation!

Zw@@n zei

Hoi Linda, wat een leuke en mooie kaarten staan er op je blog! Leuk dat je ook lid bent van CCWS. Veel succes.
Wilma