Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

woensdag 9 januari 2013

Met postzegels

Vandaag zag ik dat ik er een aantal volgers bij heb gekregen, wat gezellig! Ik vroeg mij juist af of jullie mij nog kunnen volgen; ik spring van art journal, naar kaart, naar home deco en naar een enkele lay-out of vilt projectje.
Worden jullie niet gek van al die verschillende dingen? (Mijn man wel. Hij kan mij niet echt meer volgen: Wat ben je nu aan het maken? Dat past toch niet in een envelop?. Dat vraagt hij dan heel voorzichtig. Of "Waar ga je die verf dan voor gebruiken? Voor in dat boekje?)

Vandaag weer een kaartje voor Creabest. Ik heb de mooie portret stempels van Hampton Art gebruikt. Die lagen al even naar mij te staren en in eens had ik een ingeving; postzegel-hoofden.

Photobucket

Alle postzegels op de kaart zijn twee keer uitgesneden met de silhouette. Een keertje helemaal en de tweede keer alle het witte buitenrandje. Na het stempelen en het verwarmen van de clear embossingpoeder heb ik het witte randje op de roze basis postzegel geplakt.

Het "verkreukelde lint" is gewoon papier. Ik heb hiervoor een reep designpapier onder de kraan nat gemaakt en verkreukeld toen het nog nat was. Laten drogen op de verwarming en droog nog extra verkreukeld. De structuur van het papier verandert door het nat maken, het lijkt een zachtere uitstraling te krijgen. Toen ik met alle kreukels de distress ink pad pumice stone over het papier haalde, vloeide de inkt ook mooi uit op alle vouwen.

Photobucket

Wat wordt nu het onderwerp van mijn volgende blogpost? Ik denk iets over art journaling. Er ligt namelijk al iets (bijna) klaar.3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

het is een prachtige kaart geworden ! superzzz gewoonweg ! geslaagd hoor ! ik volg gewoon mee, laat je maar rustig gaan ! :)
grtjs, martina
x

nicolet zei

Wat ziet dit er weer superleuk uit Linda!
Groetjes Nicolet

tanja zei

geinig gedaan ,hou ik wel va

nxx tanja