Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

zondag 3 februari 2013

Een nieuw blog

Hallo volgers,

Ik heb sinds kort een nieuw blog. Misschien vraag je je af waarom?

Sinds kort ben ik onafhankelijk Stampin'Up! demonstratrice en geef ik workshops en kun je via mij de producten van Stampin'Up! bestellen. Dit vraagt om een nieuw blog en een nieuwe look. Ik zou het leuk vinden als je mij naar het nieuwe blog volgt.

Hier kun je het nieuwe blog vinden.

Komende dinsdag zal ik het volgende bericht daar publiceren, maar als lieve volger krijg je alvast een voorschot.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met het papier van de Sale-a-brations en de stempelset Madison Avenue heb ik een kadodoosje met 4 kaartjes gemaakt. Het doosje is ongeveer 7.5 cm bij 7,5 cm.

Wanneer je het doosje openvouwt, vind je dit:

Wil je de stempelset Madison Avenue ook graag hebben? Dan kun je het tijdens de Sale-a-brations bij een bestelling van minimaal 60 euro als kadootje uitzoeken. Bestel je voor 120 euro, dan mag je zelfs 2 kadootjes uitzoeken, enzovoorts.

Hier kun je de hele Sale-a-brations folder bekijken.

Maar.......wanneer je volger wordt van mijn blog www.stampinbylinda.blogspot.com en/of facebook (Linda de Bruin) maak je kans op deze nieuwe houten stempelset.


Meld je je uiterlijk op 28 februari aanstaande aan als volger op mijn blog en op facebook, heb je een dubbele kans op deze stempel. Op 1 maart ga ik een naam trekken uit alle namen op mijn blog en facebook........dus wie weet, misschien trek ik jou naam.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hopelijk zie ik je weer terug.


Photobucket

Geen opmerkingen: