Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

zaterdag 25 juni 2011

Vogelhuisje

It is the perfect weather for crafting...yes you have guest right...rain...all day. Is was a challenge to make a good photo.
The sketch from cardabilities gave me the inspiration for this card and the paper from creabest was a great combination. I have made a 3D-birdhouse and gave the roof some body with clear embossingpowder.

Het is echt geweldig scrapweer...inderdaad regen....de hele dag. Het was een hele uitdaging om een goede foto te maken.
De sketch van cardabilities gaf de inspiratie en past perfect bij het papier van creabest. Van het vogelhuisje heb ik een 3D huisje gemaakt en het dak body gegeven met clear embossingpoeder.

Photobucket

On the birds I have used distress ink, white paint en crackle accents. On the H and B I have used distress ink again and topped it with glitterglue.

Op de vogeltjes heb ik distress ink, witte verf en crackle accents gebruikt en op de H en B weer distress ink met als laatste laag glitterlijm.

Photobucket

Copics used: E44, E47, E49, W5 & W9.

I wonder if you like it?

Ik ben benieuwd wat je er van vindt?

Groetjes, Linda

2 opmerkingen:

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een heel mooi kaartje, prachtige details!
Groetjes van Jacqueline

marcelline zei

hallo linda
heel mooi gedaan ,vind het wel een heel speciaal kaart
nog een prettige zondag
veel liefs van marcelline