Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

woensdag 12 september 2012

Wat heerlijk als je nog zo op het strand zou kunnen zitten.

Na de vakantie ben ik met 2 grotere projectjes gestart, die niet alleen tijd kosten maar ook tussendoor moeten drogen. In die droog pauzes had ik tijd voor een kaartje. Dan is het extra gemakkelijk als een papierlijn al hele mooie afbeeldingen in het papier heeft zitten die je gelijk op je kaart kunt gebruiken. Het plaatje heb ik nog wel bewerkt met distress stain picket fence (extra uitgesmeerd met mijn vingers) en distress ink frayed burlap.
Photobucket

De voorkant van de kaart is korter dan de achterkant, zodat de uitgeknipte postcards uit het designpapier een stukje zichtbaar worden.Met glossy accents heb ik wat "waterdruppels" laten landen op het plaatje en enkele vlaggetjes.

Photobucket


 Het bloemetje heb ik gehaakt van dik garen en haakpen 1, door het midden van het bloemetje een rode brad gedaan. Mocht je het patroon willen van het bloemetje, kun je een berichtje achter laten. Ik kan het patroon dan in een later berichtje plaatsen.

Photobucket

Tot de volgende keer.

1 opmerking:

Annemiek zei

Wat een leuke kaart. Ik vind het idee van de druppels zo leuk. Ga ik vast ook eens doen.