Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

woensdag 26 september 2012

Jutte canvas met heeeeel veeeeel bloemen

Toen ik dit canvas zag wilt ik gelijk al wat ik wilde gaan doen. Iets met gesso, inkt spray / glimmermist en bloemen. Mijn dochter had een doorslaggevende stem in de kleur bloemen, omdat de canvas in haar kamer komt te staan; ROOD. Geen roze, geen oranje, maar alleen rood.

Photobucket

De jutte canvas heb ik het midden gesmeerd met gesso, laten drogen en bespoten met glimmermist en ink spray van dylusions. De randen heb ik daarna licht met gesso en een kwastje bewerkt.
De chipboard bloemen zijn uitgestanst, geverfd met gesso en daarna ook met glimmermist en/of ink spray gekleurd. Toen de bloemen helemaal droog waren heb ik de randen bewerkt met rode panpastel en op de canvas geplakt. (Door het rode randje vallen de chipboard bloemen net even wat meer op.)

Photobucket

Voor de bloemen heb ik een greep gedaan in mijn bloemenvoorraad en alles rood gesprayd, ook de roze bloemen. Hierdoor zijn niet alle bloemen dezelfde tint rood. Voor een vintage uiterlijk zijn ook de bloemen licht bewerkt met gesso en distress stickles.

Voor mij wat deze canvas ook even een leermoment......niet met rood sprayen als je dezelfde avond nog ergens naar toe moet...mensen gaan je raar aan kijken met rode randen rond je nagels ;-)...."Linda, kreeg je je nagellak er niet goed af"....
Hoe vind je het geworden?


4 opmerkingen:

jolanda zei

mooi gedaan

Zw@@n zei

Oh wat prachtig, Linda. Mooi gedaan.
Liefs, Wilma

Wilma zei

Prachtig,zeg!
Echt een kunstwerk!!
groetjes, Wilma

Annemarie en Merit zei

SCHITTEREND!!!!

Liefs Annemarie en Merit