Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

zaterdag 21 juli 2012

Een kaart van basis cardstock

met stempels en distressmarkers.


Photobucket


Bij dit kaartje heb ik de bloemen op de stempel gekleurd met distress markers en verschillende keren op nutural classic cardstock gestempeld. Daarna heb ik de hele stempel met inkt gekleurd: de bloemen met distress markers en de rest van de tekst op de stempel met 3 kleuren distress ink.

De hele stempel heb ik over de van te voren gestempelde bloemen gestempeld. Zo lijkt het net of de stempel vol zit met bloemen, terwijl de originele stempel maar 2 bloemen heeft.Cling Butterflies Are Free


Het stukje met happy birthday is bewerkt met de ink blending tool en distress ink, daarna is heb ik er perfect pearls mist over gespoten.

Photobucket


De basis van de kaart heb ik met distress ink en een Tim Holtz stempel wallpaper bestempeld. De vlinder van resist canvas (prima marketing) is met distress ink bewerkt.

Zelf ben ik erg blij over hoe deze kaart uiteindelijk is geworden. Ik hoop dat je het ook leuk vind.

1 opmerking:

Cathy zei

Gewoonweg prachtig!!!!