Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

woensdag 7 maart 2012

Met de silhouette

Nog nooit heb ik spijt gehad van de aankoop van mijn silhouette. Al zou ik mijn big shot niet wegdoen, al is het maar om te embossen of om mijn dochters te laten draaien aan het hengsel. (dat hangen ze tenminste niet boven mijn werk...wat doe je mam...ga je dat vastplakken..)

Bij de silhouette is dat anders; ik ben de enige die dat mag aanraken. Het is van MIJ! AFBLIJVEN! Jij wilde nog zakgeld? Lieveling wil je een stapje achteruit doen? Mama gaat anders een beetje boos worden.
Inmiddels heeft iedereen dit begrepen ;-)

Photobucket

Ik vind het print&snijbestand met de vogelkooi zo mooi, dat ik daar iets mee moest doen. Het gratis rolbloem-bestandje van 2 weken terug combineerde geweldig.

Photobucket

Het papier is van Creabest in Ommen. De classicolijn van studio calico.

3 opmerkingen:

Zw@@n zei

Wat een prachtig kaartje, Linda. Ik heb ook nog nooit spijt gehad van de aanschaf van de Silhouette. Ik zou niet meer zonder kunnen. En mijn Big Shot heb ik ook niet weggedaan.
Liefs, Wilma

Johanna zei

heel mooi! :) die blaadjes, wow!

Anoniem zei

Hi Linda, I discovered your blog through CCWS. This is a beautiful card. I love the colour combination. Cheers, sparcstation