Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

dinsdag 1 november 2011

Pillow box

Vorige week hadden Janneke en haar moeder een aantal mensen uitgenodigd om te scrappen. Het was erg gezellig en leuk om daarbij te zijn. Ze hadden voor iedereen een set papier en embellishments klaargelegd. De koffie en thee stonden klaar en Janneke had ook nog voor de inspiratie verschillende voorbeelden gemaakt.

Last week Janneke and here mum invited a couple of scrapfriends. It was really wonderfull to be there.
They had made a set with papers and embellishments, coffee, tea and showed some examples if we needed some inspiration. (How sweet)

Van het papier heb ik een pillow box gemaakt. Hier vind je bijvoorbeeld een sjabloon: http://dodadidit.blogspot.com/2008/11/free-pillow-gift-box-template-and.html)

I made a pillow box. You can find a template here: http://dodadidit.blogspot.com/2008/11/free-pillow-gift-box-template-and.html)Photobucket

De box heb ik gecombineerd met een stempeltje van Don&Daisy, vilten roosjes (gestanst met een die van my favorite things) en veel bling-bling van stickles en glimmerglam. Bij kerstprojectjes mag dat van mijzelf; even lekker overdrijven met glitters.
En toen zag ik gisteren bij TPC een glitter-challenge, daar doe ik dan maar aan mee ;)

I combined the box with a stamp from Don&Daisy, felt roses and lots of bling-bling with stickles and glimmerglam. It's a christmas-box so sparkles are permitted ;)
And then yesterday I saw the TPS glitter-challenge, so I thought I'll join.

1 opmerking:

marcelline zei

linda
het is een leuke box,heel mooi voor de toekomende feestdagen
veel liefs van marcelline