Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

woensdag 13 juli 2011

getrouwd..wel 40 jaar.

40 jaar geleden moet het een soort trouwgolf geweest zijn onder mijn oom en tantes én gelukkig zijn de meeste dat nog steeds. (Ik heb dus ook 9 neven en nichten die ongeveer mijn leeftijd zijn, hihi)

Met het papier van Simple Stories - 100 days of summer heb ik deze kaart gemaakt voor op het blog van Creabest. Ik vind het zulk vrolijk papier.
(De echte kaart gaat mijn oom en tante.)

Photobucket

De hartdoily en de rozetten met rondjes en scalloprondjes zijn allemaal met de silhouette gesneden. Je kunt het bestand van de rozetten bij Silhouette America vinden onder de zoeknamen: award ribbon pinwheel en de hartdoily is een standaard bestand, die je bij de aankoop van de silhouette kado krijgt.

Voor de letters en de cijfers heb ik het mij gemakkelijk gemaakt, die komen van het stickervel dat bij de serie hoort.

Photobucket

Gebruikte copics voor de bloemen: E40,E42,E43,R32,R35,R37,BG10,BG32,BG34,Y23,YR23 & YR24

Om het af te maken heb ik wat dauwdruppels gezet met de glossy accents. Kun je ook de glimmers zien van mijn zelfgemaakte glimmermist? Die krijg ik altijd zo moeilijk op de foto. Heeft iemand de gouden tip daarvoor?

Groetjes, Linda

7 opmerkingen:

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een heel mooi kaartje Linda, prachtig!
Groetjes van Jacqueline

angeleef zei

Wat een prachtige kaart!!!! Daar zullen ze zeker blij mee zijn. En wat een leuk idee om druppels te zetten met glossy accents. Dat ik daar nou zelf nog nooit ben opgekomen :)
Voor de glimmermist kan ik je niet helpen, dat gebruik ik nou zelf nooit hehe
Groetjes
** Evi **

Monique/bloem zei

Wat een prachtige kaart zeg, heerlijk vrolijk!!

M@rjan zei

Prachtige kaart! Mooie embellishments gemaakt met de Silhouette! Veel moois te zien op je kaart!
Leuk dat je meedoet met CFY!

Groetjes, Marjan

Brenda zei

Ik vind het een prachtige kaart! Mooie kleuren, gaaf hart,mooie details :)

Anoniem zei

Erg mooi !!!! Heel leuk zoals je alles rondom dat hart gepositioneerd hebt ! Bedankt voor het meedoen aan onze challenge !
Groetjes Berdien

Brenda Roggeveen zei

Gave uitwerking! Leuk dat je het hart schuin hebt gezet, en dat cluster met embellishments...mooi! En dat PP is prachtig. Bedankt voor het meedoen bij CFY.