Welkom op mijn scrapblog

Dit blog is voor mij de plek om mijn kaartjes, layout en andere knutsels te laten zien. Vaak verdwijnt het in een album of in een doos. Een kaartje stuur je zelfs op en is dan helemaal weg.

Op deze manier kan ik het aan iedereen laten zien, die het wil zien. Ook kan ik het nu zelf nog eens terug zien (is ook wel eens leuk).


Volgers

vrijdag 11 juli 2014

Cute card en ingekleurd stempelafdrukje

Weer terug van weggeweest :-)
Het was erg lekker om gewoon eens wat spullen te pakken uit de kast, te starten en kijken wat er gebeurd. Uiteindelijk werd het een kaartje. Een andere vorm dan standaard, maar ik ben er blij mee.

Voor deze kaart heb ik het afdrukje ingekleurd met panpastels en een vochtig kwastje. Als je dit ook wilt proberen, bouw de kleur dan langzaam op. Steeds een beetje meer kleur. Zo kun je ook schaduw aanbrengen.

 
 
Voor de basis van de kaart heb ik een envelop gevouwen van het designpapier van Studiolight; Vintage line. Voor de doily, tickets en de scrabble-letters heb ik hulp gekregen van de silhouette.
Wanneer ik een combinatie wil maken met de sketchpennen en snijden. Laat ik de silhouette eerst tekenen en daarna snijden.
 
 
De bloemen komen uit mijn eigen voorraad. Het waren witte bloemen, die ik heb gekleurd met distress stain. Dit kun je doen door de distress stain op je craft sheet te 'stempelen', natter te sprayen en de bloemen daarin te leggen. Drogen met de heattool, zodat ik met een nat kwastje en Inka gold het hartje turquoise kan maken.
Voor de diepte in de kaart heb ik 3D foampjes  gebruikt.

Photobucket

Geen opmerkingen: